Klar med intervjuerna och renskrivningen

Nu har jag bland annat intervjuat en katolsk präst vid hans frukostbord och hälsat på Ugandas ortodoxa biskop. Jag har fått se den blå stenen som det sägs att de traditionella medicinmännen använder för att blanda med alkohol så att personen sen håller sig borta från alkohol. Den finns visst även i vätskeform och namnet är då "Bye bye alcohol/cigarettes".

På marken här ser man ofta tomma plastförpackningar som innehållit 100ml 40% alkohol. Sedan tre år tillbaka har man kunnat köpa plastförpackningarna nästan överallt för 500 ugandiska shillings dvs 1,15 kronor och tyvärr har väldigt många oberoende ekonomi börjat dricka allt mer. I Kenya har de förbjudit denna billiga och starka alkohol i plastförpackning enligt en kenyansk tjej jag träffade här.

Nu ska jag analysera vidare mina intervjuer. .